Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: januar 2011

Endelig har eg fått lasta opp filmen !

31.jan.2011 @ 21:10 i Blogg 3 kommentarer
video:filmmgjre


Sorry for dårlig video(kvalitet) men det er filma med webben så dere sjønner sikkert! movie maker funker ikke på vidioer som er filma med mobilen ;s

-Hva synst du om vidioen ?

-Burde vi ha videoblogg oftere ?

-Christine

VideoBlogg

30.jan.2011 @ 18:18 i Blogg 0 kommentarer

Ista lagde vi en MÅ GJØRE VIDEO og no har eg sotte i en evighet og prøvd og redigere den men eg er ikkje god i det ! og no er den heilt fuc.. so eg prøver vel igjen imårra ! men eg legger ut bilder fra igår !-Synst om Bildene, Hvilket bilde var finest ?

 

-Christine

Koosliig

30.jan.2011 @ 12:32 i Blogg 0 kommentarer

Igår så tok vi bilder og satt på datan +  att vi spiste biff ! sååå nydelig godt . vi gjekk og la oss i tolv tida for vi var dautrøtte -.- så snakka vi også såvna vi. No skal vi se Criminal minds så legger vi ut bilder etterpå . Vi har kåra vinnerern av header konkuransen og deet blei likt mellom desse headerene så vi bruker litt begge.Mikabe.blogg.no, besøk den ! sykt flinke til og lage header


Veit ikkje kem som har laga den


-Begge

Jølster er bare

29.jan.2011 @ 19:39 i Blogg 2 kommentarer

Så digg ! Eg var jo der på torsdag også har eg vært der idag og ! Og idag har eg lært meg og snu meg baklengs i fart og tillbake ! Twintip er såå utroooliiiig gøy, elsker det. Twintip in my life, Idag var eg med mamma, Martine, Cathrine, Christoffer, Alexander og Trond. Og det var driit kult og se på alexander stå på slalom siden han bare er 3 år ! eg trur han synst det var gøy men han fekk veldig vont i beina,., sliiten.  Men no kommer Victoria snart og ho skal såve her, Gleedaa meg. vi skal seff ta masse bilder også skal vi sikkert blogge iløp av kvelden.


-Christine

Offameg !

28.jan.2011 @ 19:57 i Blogg 3 kommentarer

No har ikkje eg blogga på en stund siden eg ikkje har hatt tid ! igår var eg på jølster og sto på Slalom ! fyttikatta så gøy, det er en evighet siden eg har gjort det no ! Men det var ivartfall konge gøy ! Så igår hadde vi gangeprøve og eg var 1 av de to som hadde fått alt riktig altså 50/50 !  *skryytepave*  imååra tror eg eg ikkje skal noe men håper eg er stått opp til at eg kan reise og se på jentene mine spille kamp ! får ikkje veremed siden det er 2 uker siden eg var på trening, men gjør meg fårsåvidt ingenting. men no sitter eg og passer joakim og han har skjete så det stiinker heilt .. her men ellers har eg ikkje gjort nokke spesielt disse dagene !


Elsker dere, bestejentenemine !

 

-Hvet du korleis man får inn header uten og ødlegge designet ? Kan du hjelpe oss vist du veit ?

 

-Christine

WOoOPwOoP.

28.jan.2011 @ 14:16 i Blogg 0 kommentarer

Hei !

Idag på skulen hadde vi helgeslepp (forestilling for heile skulen) der vi hadde skuespill om oppdagelses reisande folk for lenge sida. Vi kledde oss ut og. I morra trur eg at eg skal spille kamp, vi skal møte opp kl 9 !

Vi hadde gange prøve i går, fekk en feil.. slurvefeil..   Veldig kort innlegg, menmen..

 

-Victoria.

WOoOPwOoP.

28.jan.2011 @ 14:16 i Blogg 0 kommentarer

Hei !

Idag på skulen hadde vi helgeslepp (forestilling for heile skulen) der vi hadde skuespill om oppdagelses reisande folk for lenge sida. Vi kledde oss ut og. I morra trur eg at eg skal spille kamp, vi skal møte opp kl 9 !

Vi hadde gange prøve i går, fekk en feil.. slurvefeil..   Veldig kort innlegg, menmen..

 

-Victoria.

INNKJØP fra førde

26.jan.2011 @ 17:37 i Blogg 0 kommentarer

No reiser eg snart i fjorden og vi skal bursdagen til onkelen min. Det er syykt lenge siden eg har vært der så eg gleder meg !

Igår var eg jo i iførde somsagt og eg kjøpte dette :

-Christine

OUTFIT !

26.jan.2011 @ 15:32 i Blogg 1 kommentar


Det var OUTFITEN for idag, etter på så skal eg og sandra sta og finne fra skøytene og så reiser vi på skulen og står på skøyter på fotballbana! vi skal ha picnik på isen.

synest om OUTFITEN ?

-Christine

SJUK

26.jan.2011 @ 10:00 i Blogg 2 kommentarer

Ja.. sitter her i sofakroken og føler at eg skal spy. Får ikkje sove, eller kun om natta for då tar eg sånn ekkel tabelett.

Det einaste eg har spist på 2 daga er 2 appelsinbåta + eg har drokke en del brus.

Eg er heime aleine nåkke som gjer det endå verre..  Så det einaste eg har gjort dissa to dagane er å ligge på sofaen under dyna og sjå på kjedelige tegnefilma og drokke brus.

 -Victoria

FØRDE !

25.jan.2011 @ 21:13 i Blogg 0 kommentarer

rett etter skolen idag kom mamma heim og spurte om eg ville bli med til førde og eg sa sefølgelig JA !  vi kom heim fra førde halv ni og no er eg nettopp ferdig med leksene ;) eg legger ut innkjøpene imårra. Det var kjempe kos i førde. Eg var med Cathrine, Ingerlise og mamma ;) eg bytta nokken ting eg fekk til jul og ;)

Auuge mitt ;)

 

-Christine

Design!

24.jan.2011 @ 21:31 i Blogg 3 kommentarer

Eg endra Designet men eg finner ikkje ut kossen eg får inn header uten at hele designet krøller seg !

men eg finner nok ut av det;) Så derfor tenkte eg at vi skulle ha en liten header konkurranse ! Det er sann at dere stemmer på den headeren dere synest var finest også den som vinner får link i 5 innlegg:) vist du vil være med så kan du jo lage en og legge den på bloggen din men då må du skrive bloggadressa;) kårer vinner i helga !Og de som ikkje er skreve på kem som lagde de, vet vi jo ikke hvem som har laget den og det er ikkje alle som har blogg ;) Så her kommer de som allerede er med.

 

Nr. 1
Nr.2 

nr.3 mikabe.blogg.no

Nr.4

Nr.5

Nr.6 Ida-Handballjentene98.blogg.no

Nr.7

Nr 8

Nr.9

Nr. 10 // lenaalmenning.blogg.no

Bare lag dere som ikke er med og vist du vet om du har laget noen av dem som ikke er navn på så skriv at det er din ;) Det er fult låv og stemme på sin egen, men bare et stem hver

Om Christine

24.jan.2011 @ 19:01 i Blogg 2 kommentarer

Klokka 13.10 den 18.02.98 kom det ei lita jente på 2910 gram og 48 cm. Ho blei då døpt som Christine, ho har ei mamma og ein pappa som er 32 år og en bror som er 2 år og ei søster som er 9 år. Christine våkste fin men ho hadde hull i hjerte da ho blei født ;o det høres litt farlig ut men det grodde fint;) Ho blei 1 år og 2 år, plutslig blei ho 3 og no er ho faktisk 12 snart 13 år. No går ho på Brandsøy skule i 7kl. og koooser seg der ! Christine driver med Handball og er utrolig glad i vennene sine! Handball er den beste sporten i livet til Christine! ho har også godt på turn og svømming men det var ikkje noe for Christine så no har ho godt på Handball i 3 år. Hjemme har Christine en hund som heter Sanga . Christine har også hatt 3 kaniner, trampe, Polly og trampoline, Trampe og trampoline veit vi ikkje ka som skjedde med men når eg kom heim fra barnehagen var de ikkje i buret, då låg de med mye blod bak lekehytta mi.. utrolig ekkelt og skummelt! og polly døde fordi eg ikkje passet godt nok på ho,, og fordi ho var syk, så vi avlivde ho:(  Det var en BIT av livet til Christine!
Gratulerer med dagen! ;*

24.jan.2011 @ 16:49 i Blogg 2 kommentarer

Idag har fride bursdag, Gratulerer med 13'års dagen då søøta ! Kjempe glad i deg,., kos deg ;)

 

Ellers idag har eg vært på skolen og Victoria var ikkje der ! men siste time hadde vi aktiviteter med SFO,kooos! så hadde vi fyskak (fysisk aktivitet) og vi skal lage dans:) så noen som vet om god danse musikk?Sweet !    dette ble et kort innlegg..

Håper du blir frisk victoria!

-Christine

No stikker eg snart i hallen

23.jan.2011 @ 12:49 i Blogg 2 kommentarer

Eg skal veremed victoria og se  kamp i hallen :)hadii <3 :D

-christine

OUTFIT 23.01.11

23.jan.2011 @ 11:00 i Blogg 2 kommentarer

idag ser OUTFITEN sann ut


hahahohohihi

Bilder; Mgp i florø

23.jan.2011 @ 10:45 i Blogg 0 kommentarer

Mgp var bare så digg ! fy flate..eg hadde ikkje trudd at det kom til og bli sann, den stemninga og lyden som du ikkje får  med på tv var utroli!  angra ikkje litt på att eg gjekk ! idag skal eg baaree koose meg;)


//meg

// Meg

// firdaposten

//firdaposten

Bildene fra meg blei veldig lang ifra fordi vi satt laaangt bak..

 

-Christine

23.01.11

23.jan.2011 @ 09:17 i Blogg 0 kommentarer

Nåkken som såg mgp i går !! ? Eg syns ikkje babel fish eller ka dei heitte skulle komme på første, det e så typisk at sånne gamle mannfolk skal komme på første..

Igår var eg hos onkel nesten heile dagen. Vi spillte dart, playstation 3, Spiste spagetti,is og godteri. + vi såg mgp :D

Idag skal eg sikkert ut i hallen og sjå på handballkamp, søstra mi skal spille. Eg skal kanskje vere med Lena og idag :D Håpa det.. det e så lenge sida... <33


Huska den helga kjempe godt :D<33 ILU (L)

-Victoria

22.01.11.

22.jan.2011 @ 12:36 i Blogg 0 kommentarer

No er det endelig helg ! Veit ikkje heilt ka eg skal finne på men..

Idag er det mgp 2 delfinale eller nokke sånt i florø, men eg sitter heller og ser på i sofakroken :D

Bursdagen til Stine igår var veldig koselig :D Vi tok masse blider, snakka, hørte på musikk og nasse meire..

Skal sikkert lage meire på scrapbooka mi idag. På mandag så skal eg, Christine, Bjørn og Sandra ha gym/aktiviteta med SFO blir sikket gøy. :P  

Ellers e det ikkje nokke nytt..Bilder; Bursdagen til stine

22.jan.2011 @ 12:32 i Blogg 3 kommentarer


putekrig !Sånn går det når Stinepuus stjeler kamra mitt ;)


Kooos kveld med bestejentene ! eg reiser på det såkaldte vaskeriet i florø altså bb-grubben tror eg med mimmi, besten og Martine halv 4 så skal vi spise tapas :) etter vi har spist reiser vi i hallen og skal se på gmp ! Gleder meg, tar med kamra så det blir sikkert bilder ;) ps; følg med på tv om dere ser meg;) hahahohohihi

-Christine

Bursdags OUTFIT; bilder

21.jan.2011 @ 18:27 i Blogg 1 kommentar

Men no kommer Sandra snart og henter meg så hadii ;*

-Christine

BlimE

21.jan.2011 @ 14:52 i Blogg 2 kommentarer

På mandag fekk eg mitt blimE band, eg bestilte det før jul enganh\g ;)Også idag skal eg i bursdag til min kjære bestevenn Stine! Gledermeg;* så detkommer sikkert bilder fra kvelden imårra eller ikveld :)Elsk;*


-Christine
Hejsann hoppsan !

21.jan.2011 @ 14:36 i Blogg 0 kommentarer

Kom heim fra skulen for ei stund sida, og sitter og ser på tv.

Vi skal ha taco til middag i dag (elsk) .

Klokka 7 idag skal eg i bursdag til stine snuppa ! <3 Løvu!

I dag stod eg opp kl 08.25! :O Men kom ikkje forseint.

 Bilder; Vann

20.jan.2011 @ 21:51 i Blogg 0 kommentarer

scrapbooka mi

20.jan.2011 @ 21:17 i Blogg 1 kommentar
video:film


lurer på om det går

Auauauauau !

20.jan.2011 @ 18:20 i Blogg 5 kommentarer

Fysøren ; idag rok vi andre dose av livmorshalskreft ! og den var sykt vonn ! myye verre en dose 1 ;o Idag gjekk eg og Victoria 24 min før skolen slutta(Y) fordi vi skulle ta halv 2 bussen! så kom vi til byen og vi kjøpte snoop når klokka var halv tre gjekk vi på helsestajonen og tok sprøyta !  når vi var ferdig der så gjekk vi på rema 1000 og kjøpte is ! haha 3 liter ;o så kom faren hennes og henta oss og no er eg nettopp ferdig med leksa !

Dersuten då er eg ferdig med scrapbooka mi :)


-Vil dere se bilder av scrapbooka ?
-Liker du å ta sprøyte ?                                                                                                                                                                      - syntes om bilde ?

- Christine

Gamle bilder !

19.jan.2011 @ 21:20 i Blogg 10 kommentarer

Eg rydda skuffene mine i pulten og eg fant en minnebrikke med 32 GB og der låg det noen bilder fra ca 2006 ;o fra den julafta eg huska mest av alle !


Bestefar <3 :)  akkuratt 2 år siden han døde idag ;s

offa meg ! leeengeee sida ! 

Martiiine ! <3

liker ikke blits eg ;) haha

på julafta !

Alle sammen <3<3

-Christine

Mornings !

19.jan.2011 @ 08:18 i Blogg 0 kommentarer

Good morgen allesammen !!

Klarte faktisk å trykke inn et innleg før eg går på skulen :D

Idag skal eg vere med Christine heim <33

Men hade allesammen.. må ikkje komme forseint ;P

 

-Victoria.

Eg redigerte ett bilde, eller kan si eg miksa det

18.jan.2011 @ 16:35 i Blogg 0 kommentarer

synest ?

-Christine

Lyst til og

18.jan.2011 @ 16:32 i Blogg 0 kommentarer

lage en header til oss ? ;o


Det klikker med bildene!  men der er vartfall noen dere kan brule

Gratulerer med dagen vennen! &lt;3

16.jan.2011 @ 12:14 i Blogg 1 kommentar

Gratulerer med dagen joakim,,, beste broren for alltid ! løøveju ; *  og no er det bare 1mnd og 2 dager til min bursdag ! johoho !tnåååww ! det var igår når han bada  :D <3<3<3

-Christine

Gratulere med dagen snuupii !

16.jan.2011 @ 10:51 i Blogg 3 kommentarer

Gratulere med dagen Marte Kristine ; * Håper du får en fiin dag og att dokke vinner kampene idag ! suuuupeeer duuupeeer Glad i deg <3 løøveju,  bjm <3løøveju,bjm

-christine

nokken som kan fikse

15.jan.2011 @ 21:07 i Blogg 0 kommentarer

Header og Design til oss ?? ;o  vi er syykt lei av designet og vi har ikkje noe fint design!


Raawrr.. puus !  kommenter visdt du kan då !!

-christine

Bilder; Hos victoria og rommet mitt

15.jan.2011 @ 18:19 i Blogg 0 kommentarer

Først kommer bilder av då eg såv hos Victoria !Syykt kooos !

 

Så kommer bilder fra rommet før og etter ;) men det er ikkje bilder fra akuratt sann som det så ut før-.- litt mer ryddigere ;)

Før

Etter

Før


etter

Før

Etter

 

her hadde eg ikkje tatt "før" bilde 

Synst om bildene ?


-Christine
Kule VS Soft

15.jan.2011 @ 16:49 i Blogg 4 kommentarer
Kule is VS soft is ??

Eg tar kule is ;) Hva er best ??


No er eg

15.jan.2011 @ 16:05 i Blogg 3 kommentarer

nettopp komt heim fra Victoria ! <3 :):)  vi hadde det syykt koos igår ! vi lagde Nachos også hadde vi snoop og burs. først så spilte vi wii også såg vi film ! den var utrolig kjedelig eg sovna også la ho seg og ;) så våkna vi idag og vi spilte Mario !! off, så vi skreik ! vi eigde då ;);) så reiste vi på byyen og vi kjøpte scrapbook ting !

kommer sikkert bilder fra fredagen/lørdagen idag eller kansje imårra,., joakim har bursdag imårra :)


Hihihoho! I love you, honeey

-christine

Heeyyy !

14.jan.2011 @ 19:56 i Blogg 0 kommentarer

Idag etter skolen kom mamma og henta oss og kjørte oss \(martine og meg)  ut til onkel også passa eg Nora og jaokim ei lita stund og martine geeka WOW heile tida! ;o så når onkel kom heim så hadde jo han vært ho henta tanta fra jobb og då lagde dei taco :D:D:D: nam ! så litt etter det så kom mamma og henta oss igjen får ho var ferdig på jobb. No er eg nettopp ferdig og rydde rommet fordi joakim har bursdag på søndag.

Men no skal eg til Bestejenta mi Victoria og vi skal KOOOSEEE oss !!Eg savna sommeren ; *   Du er elsk;*

-Christine

Gleder meg !

14.jan.2011 @ 14:48 i Blogg 1 kommentar


Heei <33 Idag skal vi ha taco til middag !! :D Nam nam.. Og Christine skal overnatte :D Blir niceeee .. Vi skal se film og lage nachos ta bilder og masse meir !! Gleder meg syykt !  Kampen igår var driit gøy ! Vi vant !! 10hi..

Åh... Eg savna sommeren. den er så herlig!  Men har ikkje nåkke meir å skrive.. Sorry..

 

 

Meg og Christine i sommer <33 LU ! Du er awsome : )

Handball ;o

13.jan.2011 @ 21:06 i Blogg 6 kommentarer

drep meg *slemunge*  har ikkje blogga på evigheter !  en idag spilte vi handball kamp mot vår eget lag, liksom vi er dcelt oppi to og gjett kem som tapte  ??  jojjooo ! mitt lag ;s herlighet ! 19-9 ! det er for gale ;o   men anyways eg hata lage mitt og vi suge ræææv ;o (Y) vi har vunnet 2 kampa heile sessongen ;o !!

Bra spilt Florø 1 ;) <3

 

--Christine
snuppa mi er 13 år !

11.jan.2011 @ 18:46 i Blogg 2 kommentarerJeg elsker deg ; * Bestevennen min, du er så utrolig snill og grei! Gratulerer med 13 års dagen ;)

-Christine

Du u like ROSA ?

10.jan.2011 @ 21:06 i Blogg 0 kommentarer

Heihei.. :D ha netopp vert hos Christine <33. Der gjor vi egentlig ikkje så masse, Men ho spraya håre mitt og eg spraya hinna !! Haha Og gjett kass farge da ?? ROSA !

Resultatet:'
Moahhaha ! Fint ??

-Victoria.


Nettsider du kan finne

09.jan.2011 @ 17:30 i Blogg 0 kommentarer

klær på ?? er så utrolig lei klærna mine ! vil ha  nye til sommeren (Y) såå veit du om nokken kule nettsider ??

 

-Christine

VS !

09.jan.2011 @ 09:29 i Blogg 1 kommentar

Heihei :D Sitter og spiser godteri. Igår var eg på byen, vi kjøpte madagaskar kartz til wii med ratt. Det er kjempe gøy :D

Eg kjøpte meg nokken kle og på cubus.

 

 

Igår kveld var eg og Adrian hos Onkel Ove og såg film, åt pizzabakeren pizza, åt godteri og spillte dart  (pilkastegreie.. )

 

 

Men no skal eg legge ut en VS:

Erik og kriss

                                    VS:

Karpe diem

 

Eg veit ikkje heil kem eg synst er best.. Hører ikkje nokke særlig på nokken av dei..

Men ka syns DU ?

Stikkord: gbs

sjuk !

07.jan.2011 @ 19:41 i Blogg 1 kommentar

Eg har vært sjuk siden onsdags kveld så eg har vert heime fra skolen i to dager og no er det helg:) håper eg kan gå ut imårra siden eg er lei av og være inne,., eg har ikkje såvet skikkelig  på to dager no ! håper på en bedre natt søvn inatt og så att eg er frisk igjen til imårra ;)

;s kort innlegg


bilde; meg // canon 1000D speilrefleks

 

--christine

 

God bedring!

07.jan.2011 @ 14:34 i Blogg 2 kommentarer

Heihei !

 Først vil eg bare sei god bedring til Christine, og at skuledagane e kjedelig uten deg ! Savner deg masse sjøl om du bare har vert sjuk 2 daga. Du er best, glad i deg <33

Igår var eg med Sandra (www.pandasandra.blogg.no) heim, etter at vi hadde vert litt heime hos meg.

Så for vi på handball.. kjempe slitsomt !  Og når eg kom heim Dysja eg og drakk kakao :D

Idag på skulen knuste vi pepperkakehusa våre :D Håpa du Christine fekk dine, og at Martine ikkje åt dei opp på veien... :D

Kos dokke vidare i dag ! <3 Og ha ei fin helg.

 -Victoria

 

bare testa nokke ;)

06.jan.2011 @ 14:41 i Blogg 0 kommentarer

Brownies

05.jan.2011 @ 13:29 i Blogg 0 kommentarer

Hei hei alli hopa ! (rart)

Sorry for ingen blogging igåår, men når eg kom heim fra skulen var det lekser, handball, mioddag ogso gjekk eg bort til Christine. Vi var med Joakim og bakte brownies <3.

 

No har eg gjort ferdig matte leksa og skal snart sjå reprise på home and away, mens eg eter opp browniesen min  :D

 

Men har en HOT or NOT til dokke : Jumpsuit !

Eg syns Hot, men bare om sommeren :D

 

Syns?

-Victoria

Fotoshoot ; bilder

05.jan.2011 @ 13:22 i Blogg 0 kommentareri love to be with you, elsk;*

Bilde; selvutløser, victoria eller meg // Canon eos 1000D speilrefleks

 

-christine

Beesøøk &lt;3 :)

04.jan.2011 @ 21:51 i Blogg 0 kommentarer

Ista kom victoria og vi har baka brownies ! naaam ;) idag har eg vært på skolen og på handball,, koosliig ;)


jeg elsker deg, bestevennen min!

 

--Christine

Thank You &lt;3 :D

04.jan.2011 @ 14:58 i Blogg 0 kommentarer

Hei hei :D <33 Har vert på skulen, vi snakka, bytta plassa (no sitte eg og Christine ilag <333) , hatt gym og musikk.

Men skal på handball kl 4, så må gjere lekse no.

 

Eller må jo fortelle om overskrifta.. :D fekk mentos av tim i julegave :D Savna han.. <33

 

header !

03.jan.2011 @ 22:07 i Blogg 2 kommentarer

no har eg laga to headere,, det kommer sikkert flere men stem på den dokke syns var finast :)

 


foten min blei litt dom på det bilde menmen


Dei er ikkje ferdig redigerte,, mangler litt tekst ogsånn ;)

 

-Christine

Ny header :D

03.jan.2011 @ 12:12 i Blogg 0 kommentarer

Heihei  :)

Stått opp for en time sida ca, spist frukost og skal nyte den siste dagen i ferien !

Christine skal sikkert komme litt seinare idag, og vi skal ha photoshoot :D Og med dei bildene laga vi sikkert ny header ; )   Eh har laga en midlertideg liksom, men når eg skulle legge den til kom det nåkke sånt greie og... ja... Eg e ikkje nåkke data geni.. :S 

 

-Victoria

Felles fyrverkeri !

02.jan.2011 @ 17:22 i Blogg 1 kommentar

Det er felles fyrverkeri i florø klokka 6 idag og det skal eg på.. det blei avlyst på fredad( nyttårsafta) fordi det var for myskje vind.. Meeen haadee

 
-Christine

Eh..

02.jan.2011 @ 10:39 i Blogg 1 kommentar

Heihei... :D Sorry har ikkje blogga på en evighet... Faktisk ikkje sia i fjor !! :O

MEN eg komme hardt tilbake (not) Haha tvila egentlig.. skikkelig dårlig blogger sant.. ?

No skal eg spille sims X ) geeka det..

 

Haha ser ikkje ut !!

-Dårlig blogger.

Bilde- Nyttårsafta

01.jan.2011 @ 14:27 i Blogg 2 kommentarer

Igår var det jo nyttårsafta og først reiste vi opp til cathrine og de og spiste kalkun *naaam*  såå gjor vi oss klar til nyttårs bukk så gjekk vi det ,,  og eg har aldri fått såå lite godteri som i år ! ;o men vi gjekk ikkje så lang fordi vi fraus.. så gjekk vi heim igjen og spilte cranium.. når klokka var tolv så gjekk vi ut og skaut raketta**  kooos !

-- Christine

hits